P02 Tigers – bra insats i Linköping

154

I helgen var P02 Tigers i Linköping för att delta i Fatpipe Invitational. 12 av de bästa 02-lagen var inbjudna att delta.

Killarna kom upp på fredagen och spelade en stabil match mot Älvsjö som resulterade i vinst med 3–1. På lördags morgonen var det dags för match mot Mullsjö. Här blev motståndet lite enklare och vid slutsignal visade tavlan 9–1 till våra duktiga killar. I sista gruppspelsmatchen ställdes vi mot Linköpings förstalag. Här blev det en mycket jämn match, men P02 Tigers lyckades inte få hål på deras tajta boxförsvar och förlorade matchen med 4–1.

I kvartsfinalen ställdes vi mot Linköpings andra lag. Här var vi mer framgångsrika och gick av plan med en 4–2 vinst. I semin stod vi åter igen mot Linköpings första lag. Denna gång hade vi tagit lärdom av hur vi skulle lösa deras tajta försvarsbox. Vi tog ledningen tidigt i första och spelade riktigt bra stundtals. Tyvärr drog vi på oss ett antal utvisningar som Linköping utnyttjade till fullo vilket också resulterade i förlust även denna gång, nu med 4–2.

Men som summering av cupen tycker vi ledare att vi gjorde en bra insats, och vi har tagit med oss ett antal områden som vi ska jobba vidare på för att komma ännu starkare in i nästa cup.

Bra jobbat killar!
//P02 Tigers ledare