Vill du vara med kring våra ”ensamkommande flykting”-killar?

227

FBC Lerum driver sedan drygt ett år träning för ensamkommande killar i kommunen och sedan början av 2016 finns ett lag med 10–15 killar i åldrarna 15–18 år. Laget tränar 1 ggr/veckan (måndagar) och kommer från slutet av oktober spela i förbundets nybörjarserie First League med ca två matcher per månad.

Vill du vara med och hjälpa till? Vi söker främst en extra tränare. Vi har idag två stycken tränare och en junior, men det är lättare ju fler vi är. Vi söker också juniorer, killar och tjejer, som vill lära känna och träna tillsammans med dessa härliga killar. Innebandyn ligger på en enkel grundnivå eftersom de aldrig spelat innan de kom till Sverige under 2015. Men vi kan lova desto mer glädje i spelet och på träningarna!

Kontakta Karin Bistedt på event@fbclerum.se eller ring 0704-858584. Du behöver absolut inte känna att du ska kunna ställa upp varje vecka utan vi vill hellre bli några stycken som finns där och är med när vi kan och vill.