Lagtävling på Stadium Bonuskort!

81

Nu är det dags att koppla på tävlingshjärnan även utanför planen.
Vi ska gemensamt jobba hårt för att få så många som möjligt att koppla sitt Stadium bonuskort till FBC Lerum, dvs ”stötta sin förening”. Men för att göra tävling av detta har vi bestämt att det lag som fått flest att koppla FBC Lerum till sitt medlemskort på Stadium vinner.

VARFÖR?
Varför ska vi uppmana släkt och vänner till det här då? Jo, därför att förutom att du som medlem hos Stadium får bonus så får faktiskt även FBC Lerum 3% bonus på alla dina köp. Det kan bli mycket nyttiga pengar per år!

HUR LÄNGE PÅGÅR TÄVLINGEN?
Tävlingen kommer att pågå fram till 5 mars 2017. På årets sista div 1 herrmatch kommer det lag som lyckats bäst att hyllas.

VAD VINNER MAN?
Vinnande lag premieras med 3000:- till laget att använda till cupspel mm. Laget bestämmer själva vad man vill göra med sina vinstpengar. Det lag som lyckats näst bäst får fina sporthörlurar från Asics.

HUR GÖR MAN?
På följande sidor visar vi hur det går till.
stadium_bonuskort_tavling_2016-17

Det är enkelt, bara du har en dator.
Har du frågor angående tävlingen? Kontakta office. Har någon problem med själva registreringen, kontakta Stadium på nedanstående nummer.

Kontakta Stadium Har du några frågor kring inloggningen så går det bra att kontakta Stadiums kundservice på telefon 0771-499 499. Vi har öppet Måndag – Fredag, 8–17

Tävlingen startar nu! Sprid den här pdf så mycket det går! Lycka till!

/FBC Lerum i samarbete med guldpartner Stadium