Anna och Sara kontrakterade och i Göteborgs distriktslag

327
Foton: Martin Wallen och Thorbjörn Grindhage

FBC Lerum har skrivit klubbkontrakt med våra otroligt talangfulla damspelare Anna Bergendahl och Sara Viklund. Båda tjejerna inledde säsongen som lärlingar i damlaget men har snabbt växt in i seniorspel och har verkligen presterat. Anna och Sara är också uttagna till distriktslags-SM i Umeå 5-8 januari.

Både Anna och Sara går på NIU på Lerums Gymnasium och deras intention är att spela med Lerum minst fram till 180430 vilket FBC Lerum tycker är mycket inspirerande.

Vår sportchef Mattias Flodén tycker till om de båda tjejerna:

Sara Viklund:
Sara är en tekniskt välutbildad målvakt med ett fint rörelsemönster och god blick för spelet. Hon har utvecklat sin kommunikativa förmåga och styr allt oftare medspelarna med defensiva direktiv.

Anna Bergendahl:
Anna är rightfattad och avig att möta en mot en. Hon har utvecklat sin förmåga att länka ihop det offensiva spelet och är med sitt kvicka handledsskott alltid ett hot i offensiv zon.

En rolig nyhet är också att hela distriktslags-SM kommer att sändas i Live Arena som vi informerat om tidigare. Ett abbonnemang där ger massor av innebandy live!