Äntligen Back2Basic igen – spelschemat klart!

255

Imorgon – dagen innan nyårsafton – är det återigen Back2Basic Cup i Rydsbergshallen. Alltsedan 2002 har den här mycket populära småmålsturneringen arrangerats och i år blir det också en nyhet i och med att Back2Basic Teens går av stapeln på eftermiddagen.

Det är alltså 15-årsjubileum i år och dagen till ära går vi ifrån excelarken och introducerar ett riktigt cupsystem vilket innebär att alla deltagare och åskådare kan följa resultatutveckling och tabeller direkt i sina mobiler. Självklart är cafét öppet och det kommer att spelas massor av matcher från kl 14.00 ända fram emot midnatt då segrarna kröns efter A- och B-finalerna. Passa på att besöka en välfylld Rydsbergshall när det spelas innebandy som det en gång i tiden började – dvs på småplaner med småmål!

Spelschema från början till slut finner du här. Där kan du även följa ditt lag eller din grupp för matchtider, resultat osv.