Elin har en uppåtgående trend!

486

I derbyt mot Floda fick pånyttfödda Elin Lundblad mycket rosor för sin insats. Nu väntar tuffa Marstrand på fredag…

Marstrand en fredagkväll i Rydsberg – hur känner man inför ett sånt möte?
Match en fredagskväll är väl inte det mest optimala, men alla matcher är ju lika viktiga och som vanligt så kommer vi att gå för vinst.

Viktig match där ni har möjlighet att ”hänga av” Marstrand från topptrion. Hur grejar ni det?
Spelar vi som vi gjorde mot Floda där alla spelare tog sitt ansvar och kämpade gemensamt matchen igenom så kommer vi garanterat att vinna mot Marstrand.

Senast segrade ni i sudden death – Vad har du för minne av den i så fall?
Vi var bra och kämpade, men vi slarvade också en hel del i vårat förvar vilket gjorde att vi fick en del onödiga baklängesmål.

Storseger i Flodaderbyt och du fick mycket beröm. Vad har du att säga om den matchen?
Det var en riktigt rolig match att spela, dels för att vi vann men också för att jag för första gången på väldigt länge kände mig helt frisk och kunde spela en hel match utan någon smärta i benen. Floda är alltid svåra att möta och det var en jämn match trots resultatet. Denna matchen vann vi verkligen tillsammans, hela laget.

Du är ju tillbaka efter mycket skadeproblem. Är du 100 %-ig nu i din form?
Egentligen är det ju ingen skada i sig, hjärtfelet och blodpropparna i benen har gjort att jag har haft det väldigt tufft med mycket värk mm.

Men efter andra operationen och rätt medicin så är det som jag tidigare nämnde en stor lycka att äntligen kunna spela igen. Jag är definitivt på väg åt rätt håll och jag hoppas att jag inom kort kommer att känna mig 100%-ig!

Vad tror du om ert mål om kvalspel?
Med det utgångsläget vi har idag så finns det en chans att nå en kvalplats, det är såklart dit hela laget vill kämpa för att komma.

Lycka till, Elin!