Dahlqvist inför tredje matchen på sex dagar

278
Johan Dahlqvist gjorde det viktiga 3-3 målet senast. Nu tror han laget bärgar tre poäng i kvällens möte!
Redan ikväll väntar nytt möte för våra herrar när de beger sig till Aktiviteten för möte mot Mölndal. Mölndal ligger på sjätteplats, placeringen bakom Lerum, men det skiljer hela 9 poäng mellan lagen. Dahlqvist som stod för det viktiga 3-3 målet mot Partille gillar det tajta spelschemat och tror Lerum tar revansch efter höstens förlust lagen mellan.

Viktig suddenseger mot Partille, hur var känslan efter?

– Oerhört viktig. Känslan var riktigt bra självklart. Det var tungt många stunder när de ledde med 1-3 men vi visade bra moral, fantastiskt målvaktspel och kunde således vända matchen till vår fördel. Igen.
Partille inledde starkt men ni rester er och spelade upp er. Vad var nyckeln till att ni lyckades vända matchen?
– Nyckeln var helt klart vårt solida försvarsspel och som tidigare nämnda Oliwer i buren. Han var oerhört bra. Tillsammans med coachingen och vår vilja så var vändningen ett faktum.
Du stod för ett kanon avslut som blev kvitteringen, beskriv målet och känslan när samtliga i laget rusar fram och omfamnar dig?
– Får en diagonalpass från Westman och för ovanlighetens skull så sköt jag ett slagskott. Såg inte bollen gå in men förstod det när Sebastian höll på att överfalla mig av ren glädje. Det kändes fantastiskt.
Ni föll efter veckans omgång ner till en femteplats i tabellen och utanför playoff-platserna. Vad tror du om era möjligheter att komma topp fyra?
– Möjligheterna är goda, vinner vi våra resterande matcher så ska vi kvala. Det är tre matcher jag tycker vi ska vinna. Mölndal gjorde det bra mot oss sist så hoppas på en fin revansch idag.
Tajt spelschema med match redan ikväll igen, hur var gårdagens träning inför dagens match?
– Oerhört roligt med mycket matcher! Gårdagens träning var fin. Mycket detaljträning som kan vara väldigt viktig nu när mycket står på spel. Alla var på gott humör och hungriga på ännu en match.
När Mölndal gästade Rydsbergshallen i höstas blev det förlust för er del. Hur ska ni spela för att ta alla tre poängen ikväll?
– Mölndal hade gjort sin läxa bra förra matchen. Ikväll kommer det bli tight, liksom förra matchen. Men jag är säker på att om vi fokuserar på oss själva, låter bollen göra jobbet samt att vi sätter våra lägen så kommer vi stå som segrare när ljudsignalen går. Vi har spännande formationer och en bra känsla i laget. Alla sliter för varandra
Vad tror du på för resultat och vilken placering har Lerum när helgens matcher är spelade?
.- Jag vågar inte tippa resultat utan säger bara att jag tror och hoppas att vi vinner matchen. Självklart ser jag gärna att vi ligger på kval, det viktigaste är inte placeringen så länge vi kommer topp 4.