Cuptider

167

Slutet av mars, april och maj är roliga cuptider för de flesta av våra lag i klubben och vi ska försöka uppmärksamma så många insatser som möjligt. Här är en liten resumé av vad som  hänt och kommer att hända under april.

Warbergsspelen är den cup som samlar flest av våra FBC-lag och den spelas under två helger här i början av april. De yngsta tjejlagen – F05, F06, F07, F08/09,  var i farten nu i helgen med massor av spännande matcher i det man kallar kämpande klasser. Kommande helg spelar F04, P03 och P04 sina matcher lördag och söndag i de tävlande klasserna. Spelschema hittar du här.

P04 Lions var först ut med sin första riktiga cup, Fair Play Cup, som genomfördes i Jönköping 24-26 mars. Två segrar och en förlust i gruppspelet tog laget till A-slutspel där man förlorade 16-delsfinalen efter straffar. Därefter vann laget mot Varla i placeringsmatchen som följde  efter den åttonde straffen i en ruggigt spännande match.

P02 Panthers spelade med två lag i samma Fair Play Cup med strålande resultat.

Ett litet gäng från födda 00/01 drar till Linköping nästa helg för Floorball Games där man spelar i DJ-serien. Senare i april spelar F01 Mölndals Ungdomscup 21-23 april där de får sällskap av P01, P05 och P02. 
Dam-JAS drar också med två lag till Falun för AXA Cup i slutet av Maj.

FBC Lerum Integration spelar nu på söndag, 9 april, Welcome Cup i Lundbystrand – mer info om detta i separat artikel.

P05 spelar Fair Play Cup i Jönköping 8-9 april och därefter Mölndalscupen 22-23 april.

Nu på lördag 8 april är det också Drömgalan med Minidrömmen för våra yngsta och dam- och herrspelare spelar i Drömmatcherna. Läs även om detta i separat artikel.