Full fart på Bagheeras examinering

108

I lördags hade alla tre Bagheera grupperna sina examineringsträningar. Nu på söndag väntar den stora Bagheeraavslutningen och skulle man få delta där va det viktigt att visa upp det man lärt sig under året på examineringsdagen. 

Rektorn Magnus T Carlsson och överdomare Torbjörn Bergendahl följde noggrant sina elever när de kröp igenom mörka tunnlar, svingade sig genom lianerna och bjöd på en imponerande balans på det tunna, tunna repet. 

Samtliga klarade sig med bravur och visade upp enastående prestationer! 

Nu på söndag väntar den stora Bagheeraavslutningen i Rydsbergshallen. Detta är ett av FBC Lerums coolaste event där Bagheeraspelarna visar upp allt det lärt sig under sitt första år. Det blir småmålsspel, teknikbana, TV-studio, inspring till ljus/rök och mycket mer. Detta vill ni inte missa!