Fullsatt på Bagheeras mäktiga avslutning

139

Det var storpublik i Rydsbergshallen när Bagheera äntrade golvet i Rydsbergshallen under söndagsmorgonen. Det bjöds på underhållande småmålsmatcher, roliga aktiviteter vid sidan av planen och en Magnus T Carlsson när han är som bäst!

Det var som sagt fullt hus i Rydsberg och det öste energi inuti den gamla idrottshallen. Bagheerakidsen öste på och bjöd en engagerad publik på stor underhållning under drygt fyra timmar. 

När det hela avslutades med att samtliga spelare fick sitt diplom för genomförd Bagheerasäsong och efter det fick göra sitt avslutande Bagheerahopp, så nådde ljudnivån och applåderna nya höjder i Rydsbergshallen! 

Vi tackar alla spelare som varit med i år, alla nya ledare för årskullen 2010, men framförallt ett extra stort tack till Magnus T Carlsson och Torbjörn Bergendahl som varit ansvariga för Bagheeraskolan denna säsong!