Helena Lindblad fortsätter!

261
Helena Lindblad kör vidare!

Vår back i damlaget, Helena Lindblad, som är en egen produkt är klar för en ny säsong med FBC Lerum. Helena går nu in på sin tredje säsong med damlaget och blir en viktig pusselbit i lagbygget med styrkor både i det defensiva och offensiva.

Hur har din tankegångar gått, Helena?

Det var ett ganska självklart val för mig att stanna i Lerum då jag fortfarande går i skolan här och hade inte fått ihop det med träningar längre bort, dessutom trivs jag väldigt bra i klubben och laget.

Hur ser du på kommande säsong?

Det kommer bli en väldigt spännande säsong med nya tränare och en del nya spelare. Jag ser fram emot att bygga ett starkt lag tillsammans och se hur långt vi kan gå.

Vad vill du sätta för mål för dig själv?

Denna säsongen vill jag fokusera på att utveckla mitt offensiva spel och förbättra mitt skott. Annars vill jag även bara bidra med en skön stämning till laget.

Mattias Flodén kommenterar:

”Det känns väldigt bra att vi hittade en överenskommelse och viktigt för både laget och Helena med kontinuitet. Hon har tagit steg för steg under sina två säsonger med damlaget och kommer nu få en större roll såväl defensivt som offensivt. Ett ansvar hon kommer hantera på ett utmärkt sätt.”

Fakta Helena Lindblad:

  • Tröjnummer: 53
  • Ålder: 18 år
  • Position: Back
  • Klubbfattning: Left
  • Statistik 2016/2017:
  • Spelade matcher: 21
  • Mål: 5
  • Assist: 9
  • Utv.minuter: 4