Joey kör vidare också!

340

FBC Lerum och Johan Hassdal är överens om ett nytt tvåårsavtal. En överenskommelse vi är mycket nöjda över. Det nyskrivna kontraktet medför att Johan går in på sin femte seniorsäsong med moderklubben FBC Lerum.

Med attityd, fysik och framåtanda har Johan bidragit från både backposition och vänsterforward. Han hade en fin avslutning på säsongen med god form under seriens slutspurt och efterföljande kvalspel. Johan var ett stort hot från mittlinjen och framåt med sitt raka och kompromisslösa agerande. Detta är något vi hoppas få se mer av under kommande säsong.

Vad har du grundat ditt beslut på, Joey?

Jag nämnde tidigt att jag ville ha revansch efter kvalmissen för 2 månader sedan.
Jag trivs fantastiskt bra i laget och föreningen, folk runt om laget skapar en trygg och proffsig miljö för oss spelare!
Jag tycker samtidigt att det är underbart att få behålla så många som möjligt från föregående år.

Vad tror du om herrtruppen inför nästa säsong?

Lagbygget ser i nuläget stabilt ut tycker jag, men det är så tidigt in i sillyseason så vi får avvakta och se hur truppen ser ut till seriestarten. Kärntruppen är viktigast att hålla fast vid ☺️

Vad har du och laget satt upp för mål än så länge?

Jag och laget har nog exakt samma mål för denna säsongen och det är att vara på andra sidan om dom där 3 sekundrarna i sista kvalmatchen och ta klivet upp till allsvenskan

Mattias Flodén kommenterar:

”-Med fokus och kravställande bidrar Johan till att tävlingsmomentet alltid finns i vår verksamhet. Med sin energinivå är han en pådrivare både på träning och match och är som allra bäst när målchanser skapas med speed och kombinationsspel.”

Fakta Johan Hassdal

  • Position: Back/forward
  • Klubbfattning: Left
  • Tröjnummer: 11
  • Ålder: 23 år
  • Statistik 16/17: 28 matcher, 5 mål, 5 assist och 4 utvisningsminuter