Passionerade Erik Ström fortsätter

541

Den skottvillige forwarden Erik Ström har kommit fram till beslut om fortsatt satsning med FBC Lerum – besked klubben är mycket glad över.

Erik är fostrad i FBC Lerum och har vandrat hela vägen från pojklag till A-laget. Säsongen 16/17 var hans första med A-laget där två skador skapade en ännu större utmaning men han tog sig genom detta. Potentialen och motivationen är stor och vi ser framemot en ny säsong tillsammans.

Mattias Flodén kommenterar:

”-Första säsongen med A-laget blev fullt naturligt en utmaning. Ett högre tempo och kraftfullare dueller krävde fysiska egenskaper på en ny nivå. Erik tog sig an utmaningen med lyhördhet, högt huvud och utvecklades mycket. Han målsinne och passion för sporten gör honom till en spännande spelare och han går en intressant säsong till mötes.”

Ström kommenterar:

”-Det var inte ett svårt beslut för mig att spela kvar i Lerum då vi är ett grymt lag och alla är helt underbara, sedan vill jag återigen uppleva ett kval men förhoppningsvis ett litet bättre slut!

-Mina personliga målsättningar är att vara en viktigt del av laget på plan och utanför. Tillföra det jag kan för att det ska gå så bra som möjligt! Tror vi alla har samma målsättning och det är att vi ska till kval. Sedan är en annan målsättning att vi ska vara samma goa grupp vi är idag och det tvivlar jag inte på för fem öre.”

Fakta Erik Ström

  • Position: Forward
  • Klubbfattning: Left
  • Tröjnummer 23
  • Ålder: 18
  • Statistik 16/17
  • Spelade matcher: 50 (div1/div2/JAS)
  • Mål: 11
  • Assist: 7
  • Utv.minuter: 24