William vill ha revansch

492

Backen William Lillienberg Öberg med det fina rörelsemönstet är tillbaka i A-truppen. William som är en egen produkt inledde föregående säsong med A-laget men fortsatte med FBC Aspen i div 2 och JAS. Det medförde mer speltid och en uppåtgående utvecklingskurva. Nu är William tillbaka i A-truppen vilket vi gläds över.

William säger så här om nystarten med A-laget:

”-Kände att jag ville ha revansch från förra året och nu har jag även möjligheten med dubbellicens.

-Med laget så är det att gå upp till allsvenskan som gäller och personligen att vara med och kriga för speltid hela tiden.”

Mattias Flodén kommenterar:

”-Att kliva upp i A-laget är alltid en utmaning för en ung spelare. William gjorde flera bra insatser förra säsongen med hemmamatchen mot Östra som starkaste minne. Han är en modernt spelande back som utvecklats ytterligare i FBC Apens verksamhet och är nu redo att bidra på division 1 nivå.”

Fakta William Lillienberg Öberg

  • Position: Back
  • Klubbfattning: Left
  • Ålder: 17 år
  • Tröjnummer: 29
  • Spelade matcher: 29 (div 1/div2/JAS)
  • Mål: 4
  • Assist: 14
  • Utv.minuter: 4