Camp Endorfin i Alingsås 1-3 september

325

I år åker FBC Lerum till Alingsås kommande helg 1-3 september för den oerhört populära säsongsstarten som numera kallas Camp Endorfin. Camp Endorfin är en fin tradition för FBC Lerum där hela föreningen varje år sluter upp och genomför ett gemensamt uppstartsläger.

Efter förra årets läger på hemmaplan är vi nu stolta att presentera att vi i år åker till Alingsås med fina tränings- och övernattningsmöjligheter. Nästan 300 spelare och ledare kommer att vara på plats i Alingsås – förutom herr- och damlagsspelare, föräldrar, syskon, sponsorer osv

Förutom några bra träningspass, aktiviteter runt omkring, övernattning så kommer dessutom kommer A-lagsspelarna finnas på plats och delta på träningar. Det kommer också att finnas möjlighet att boka ett gruppass hos Endorfin i Alingsås. Som vanligt så är det högklassig mat som Kocklandslaget lagar och serverar för alla deltagare.

På lördagseftermiddagen/kvällen blir det stor kickoff i Stadsskogshallen med en plojmatch med dam- och herrlaget – mycket uppskattat förra året och en Catwalk med nya Salmingkläder plus en massa annat kul.

Alla ledare får idag ha fått mail om hela programmet med den information som behövs!

Vi ser fram emot en fantastisk helg med hela detta härliga FBC-gäng!