Allt inför kvällens drabbning!

918

Ingen har ju missat att det är match 2 i kvalfinalen mellan FBC Lerum och Floda IBK ikväll. Rydsbergshallen såldes ut på några minuter och för de som inte fick tag på biljett kommer matchen att streamas. Förutsättningarna är enkla – seger för FBC Lerum innebär att allsvenska biljetten är klar, förlust innebär en tredje avgörande match i Estrad på söndag.

Den kommenterade sändningen från Rydsberg hittar du här.

Entrén öppnas 19.15 i Rydsberg för alla som har biljett – kom dit i din röda FBC-tröja!

Det har spekulerats massor sedan festen i söndags men idag ska det avgöras. Ska Floda fortsätta sin förlustfria svit i Rydsberg eller kan FBC Lerum vinna fyra raka kvalmatcher som senast det begav sig 2014?

Ett gäng FBC-are kommer väl ihåg hur det kändes för fyra år sedan. Johan Hassdal, Viktor Wedlin, Erik Pajnert, Anton Olofsson, Oscar Eriksson Elfsberg, Pontus Persson stod på planen även då och ledarstaben var i stort sett densamma. Vad innebär det när det hettar till? Vi hoppas och tror att den erfarenheten är viktig.

Har du missat vad som skrivits sedan i söndags har du ett axplock av intervjuer här.

http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?aid=72685

Pontus Persson och Erik Ström inför match 2

Pontus Persson och Erik Ström gästar Studio FBC inför torsdagens andra möte mellan FBC Lerum – Floda IBK.

Publicerat av FBC Lerum den 4 april 2018

Lerum vann första mötet mot Floda