Cupextra del 2!

236
FBC Lerum F02 Foto: martinwallenphoto

Våra lag fortsätter att spela cuper och i helgen spelade Mölndals ungdomscup där Lerum deltog med sju lag. Läs kortfattat hur det gick för våra lag nedan. 

F02
FBC Lerums försvarsspel imponerade i gruppspelet och Lerumgick obesegrade genom gruppen med 3 raka segrar och hela 8-0 i målskillnad. Tyvärr tog resan slut för tjejerna i kvartsfinal där Engeholm var något starkare och vann med 0-2.

F03
Precis som F02 deltog F03 i den äldsta flickklassen. Lerumstjejerna vann 2 och spelade oavgjort mot Engelholm i gruppen vilket gjorde att tjejerna vann sin grupp. Det blev sedan en jämn kvartsfinal mot Lindome som slutade 0-0. Med bara några sekunder kvar av förläningen så lyckades Lindome pricka in en boll som alltså tog de vidare i cupen och Lerum fick se sig besegrade. Lindome slutade tvåa i cupen.

P01
Lerum hamnade i en tuff grupp och fick se sig besegrade av Pixbo och Backadalen. En seger över tjeckerna FBC Draci Ricany gjorde att Lerum slutade trea i gruppen. I B-slutspelet var det inget snack om vilket lag som var bäst utan Lerum gjorde processen kort både i semi och final vilket gjorde att man stod som segrare av B-slutspelet.

P02
Killarna i P02 stod för ett fint gruppspel och vann gruppen före Lindås som man spelade lika med i den sista gruppspelsmatchen. I kvartsfinal väntade IBK Lund och i en målglad och jämn match förlorade tyvärr Lerum med 4-5. Lund slutade tvåa i cupen.

P05
Lerum hamnade i en grupp där lag två-fyra samtliga slutade på tre poäng. Via en seger i den sista omgången så tog sig Lerum upp på samma poäng som tvåan i gruppen, men sämre målskillnad gjorde att det blev B-slutspel. I kvartsfinal blev det tyvärr uddamålsförlust för Lerum när Öckerö var något starkare.

P06
I de kämpande klasserna så deltog våra P06:or med två lag. Det blev totalt 8 matcher för lagen som gjorde fina insatser att ta med sig till kommande säsong.

Kommande helg väntar ännu en turnering i Göteborg när Göteborg cup spelas och där flera Lerumslag deltar!