Trio klar som JAS-tränare

620

Det blir en mycket stark trio som gemensamt kommer att ta tränaransvaret för kommande säsongs JAS-lag i FBC Lerum. Andreas Franzén, Anton Olofsson och Pontus Persson behöver ingen närmare presentation – här finns extremt mycket innebandykunnande.

Ja, det blir alltså en trio som kommer att axla ansvaret för den unga men mycket konkurrenskraftiga JAS-truppen i FBC Lerum som har siktet inställt mot Innebandyfesten i år igen. Det är en blandning av killar födda -00, -01 och -02 som ska överträffa förra säsongens resultat när man var snubblande nära att avancera.

FBC Lerum har byggt upp en junior- och ungdomssektion som lovar mycket gott och som kommer att leverera talanger upp i seniorspel. Vi har kunnat publicera massor av cupframgångar på vårkanten och det kommer att fortsätta i flera säsonger.

”Det är härligt att vi här har en trupp som vi tror starkt på – inte bara en säsong utan i både två och tre framöver eftersom vi har många 02:or i truppen. Anton, Ponta och jag har känt varandra sedan 15 års ålder och det känns helt rätt att vi tre ska jobba ihop nästa säsong! Tillsammans har vi kunskaper som kommer ge våra juniorer förutsättningarna att utvecklas ännu mer och den röda tråden är nu ett faktum! ””, säger en stolt Andreas Franzén som denna säsong gjort en succésäsong med FBC:s 02-lag.

”Jag ser fram emot att jobba med Frasse och Ponta kommande säsong. Frasse och jag har ju jobbat ganska tätt och mycket bra med 01/02 och Ponta känner jag ju extremt väl och har spelat med så jag är övertygad om att detta blir mycket bra”, fyller Anton Olofsson på.

Pontus Persson fyller på…”Givetvis känns det väldigt bra att få jobba ihop med Frasse och Anton. Vi känner ju varandra väldigt bra och jag är övertygad om att detta samarbete kommer att funka mycket bra. Vi har ett spännande år framför oss!”