FBC Lerum till Hässleholm i helgen!

420

FBC Lerum åker nu i helgen till fulltidsturneringen Hessleholm Invitational med både herr-, dam- och herrJAS-lag.

Vårt herrlag är regerande mästare i turneringen och då man är enda allsvenska lag bland de åtta deltagande lagen så finns det en viss favoritstämpel på laget efter förra årets seger där man vände 1-2 till 3-2 mot Olofström.

I förra årets turnering nådde våra tjejer semifinal där man förlorade mot turneringssegrarna Åstorp/Kvidinge. I årets damturnering är vårt FBC ett av sju lag där man kommer att få möta mycket tufft motstånd då tre av lagen är allsvenska och två kvalade till allsvenskan i våras.

I den nya JAS-turneringen med åtta deltagande lag som i stort sett alla var topplag i sina JAS-serier förra säsongen.

Läs mer på arrangören Röke IBK:s hemsida

Följ lagens framfart i våra sociala kanaler och i appen Sportswik där alla resultat registreras.