Säsongskort till FBC Lerums hemmamatcher

344

Igår berättade vi om möjligheten att följa vårt allsvenska herrlag i streamade sändningar och nu presenterar vi också ett säsongskort för dig som vill se mycket innebandy och vill spara pengar!

FBC Lerums säsongskort ger dig 36 hemmamatcher för bara 700 kr och det säljs via Tickster på https://www.tickster.com/sv/events/uhnxknv9t83wdd4/2018-09-18/sasongskort-2018-2019

Du får alla hemmamatcher för vårt allsvenska herrlag, damlaget i div 1 och våra två juniorallsvenska herr- och damlag. Spelschemat för alla serierna hittar du här – https://www.innebandy.se/statistik och matcherna kommer också att aviseras på FBC Lerums hemsida och på sociala media.

När du köper säsongskortet blir du också medlem i FBC Lerum och kan dra nytta av de rabatter och förmåner vi har hos några av våra sponsorer – bl a fina rabatter på Endorfin och Börjessons Bil!

Alla hemmamatcher finns också att köpa som separata biljetter på Tickster eller på plats i Rydsbergshallen eller Estrad. I Estrad spelas ju tre allsvenska herrmatcher och en dammatch – nu närmast dubbelarrangemanget den 30 september!