FBC jobbar ända fram till seriestart

837

Då är det med stor glädje som FBC Lerum kan presentera att vi kommer att se Eddie Nissen-Sandberg från IBK Lockerud Mariestad i den röda FBC-tröjan I och med att en dubbellicens har skrivits. Eddie kommer att spela så många matcher som möjligt med FBC Lerum men hans huvudfokus kommer ligga på IBK Lockerud Mariestad.

Varmt välkommen får man väl ändå säga trots det ”bara” är en dubbel-licens, hur kommer det sig att du gör oss den glädjen och bestämt dig för att spela med oss på dubbel-licens?

Jag gillar att spela matcher och nu när Lerum hörde av sig så tvekade jag aldrig! Sen så känner man ju några gubbar vilket gjorde valet ännu enklare.

Hur skulle du beskriva dig som spelare och vad kan FBC-publiken förvänta sig av dig på planen?

Jag skulle beskriva mig som en hårt jobbande spelare som även är helt okej med bollen. Publiken kommer få se en spelare som tänker göra precis allt för att FBC ska ta 3 poäng.

Vad har du för förväntningar på dubbel-licensen och vad vet du om FBC Lerum sen tidigare?

Mina förväntningar är att hjälpa laget till just så många 3 poängare som möjligt. Jag har ganska bra koll på laget och sen så har man ju snackat lite med Anton och Bäckman eftersom man spelat med dom tidigare hemma i Lockerud.

Så här kommenterar huvudtränare Mattias Flodén dubbel-licensen.

– Ett viktigt och välbehövligt tillskott till vår trupp. Eddie är en mycket skicklig tvåvägsspelare med fysiska egenskaper utöver det vanliga. Stark i duellspelet såväl med som utan boll.

5 snabba med Eddie

Hänga den i krysset eller slå en smacka? Slå en macka

Boxplay eller Powerplay? Boxplay

Lira eller Brunka? Brunka

Ishockey eller Fotboll? Fotboll

Hammarby eller Djurgården? AIK