Damerna möter Guldheden borta på söndag

137

Annie Dristig är tillbaka 100% i FBC Lerums damlag efter dubbellicensen förra säsongen och hon gjorde en kanoninsats i segern mot Ale i helgen. Nu väntar Guldheden på samma poäng på söndag.

Hur står det till efter senaste matchen? Du stukade dej illa eller?

Nej som tur va så var det inte så illa, det blev en liten blödning men i och med att jag gick av direkt och fick lindat så blev svullnaden inte stor. Har vilat fram till i torsdags och körde då med skydd vilket kändes bra, så det blir nog helt återställt snart.

Du var en klar injektion i laget och vann priset som matchens lirare. Hur kändes det själv?

Tack så mycket. Det är verkligen roligt att kunna bidra till laget och jag har rätt höga krav på mig själv. Jag känner att jag har mer i mig som jag inte riktigt fått ut den senaste tiden, vilket jag ser fram emot att få ut här i Lerum.

Ni har, trots de två första förlusterna haft en spelmässigt uppåtgående trend? Kan du förklara varför och hur?

Jag tror att mycket beror på vår inställning att aldrig vika ner oss och vilja att alltid vilja göra bättre. Ett typexempel är när det resultatmässigt rann iväg för mycket i det senaste mötet mot Floda, och trots stora siffror så vek vi aldrig ner oss. Vi är ett ungt lag som jag tycker tar ett steg framåt hela tiden och kommer att fortsätta växa ju längre säsongen går.

Du är själv tillbaka efter dubbellicens förra säsongen. Vad uppskattar du mest med FBC Lerum?

Jag känner mkt för FBC som är den klubb jag har fått en väldigt bra uppväxt och utveckling i som innebandyspelare. Klubben är en väldigt välskött och bra fungerande organisation som jag tycker är på en egen nivå som kan mäta sig med vilken elitklubb som helst och det tycker jag inte att man ska ta för givet.

Om du ser till ditt eget spel efter delvis allsvenskt spel förra säsongen – vad har du utvecklat mest?

Det skulle jag nog säga är ett högre speltempo. Ju högre upp man spelar, ju desto fortare går det ju så då gäller det att kunna fatta beslut snabbare över planen.

Vilka är nycklarna för att Lerum ska vara på övre halvan av tabellen i mars?

Att slipa på noggrannheten i vårt spel för att inte straffas för hårt i spelet under match och framför allt att behålla tron på oss själva. Vi har mycket innebandy i oss så det gäller att vi vågar mer och tar för oss mer över banan.

Nu väntar Guldheden på söndag. Vad kan vi förvänta oss av den matchen?

Jag har inte jättebra koll på Guldheden den här säsongen men vi ska oavsett gå in och fokusera på oss själva och spela vårt spel från start. Vi har haft bra fart på spelet i veckan så jag ser ett fartfyllt och vinnande FBC framför mig på söndag!

De har som Lerum en seger och två förluster…viktiga poäng alltså. Vad blir det för resultat?

FBC-seger med 4-1!

Vi önskar Annie & Co lycka till i matchen mot Guldheden som startar 18.30 på söndag i Valhalla A-hall. Be there!