Pizzeria Ferrari ny sponsor till FBC Lerum

792

Pizzeria Ferrari har funnits ungefär lika många år som innebandyn i Lerum. I 35 år har Ferrari serverat härligt goda pizzor, kebab och sallader till Lerumsborna. Nu satsar de på idrotten och har precis signerat ett samarbetsavtal med FBC Lerum.

Antonio Ezat, som är ägare till Pizzeria Ferrari, ser FBC Lerum som en stor möjliggörare till bättre affärer med det stora antal medlemmar som klubben har. ”Det är spännande med den nya arenan och det som den kommer att skapa i Lerums centrum. Vi ser mycket fram emot att ta emot ännu fler FBC-fans. Min förhoppning är också att vi ska kunna namnge en unik pizza inom kort för alla innebandyfans”

FBC Lerum är mycket tacksamma och stolta för vår nya samarbetspartner och uppmanar våra medlemmar att välja Pizzeria Ferrari när det finns sug efter god mat! Pizzeria Ferrari erbjuder också alla medlemmar en gratis dricka till varje köpt måltid om man visar upp sitt digitala medlemskort i SportAdminappen där även andra erbjudanden finns.

Pizzeria Ferrari ligger på Brobacken 10, alldeles vid Lerums Station, och du ringer och beställer på 0302-12395 och deras härliga meny hittar du här.