Välgörenhetsmatch på lördag!

190

På lördag hoppas vi att massor av våra medlemmar med familj, släkt och vänner kommer till Välgörenhetsmatchen mellan FBC Lerums Dam- och Damjuniorlag. Klockan 12 öppnar dörrarna i Rydsberg och matchen kör igång kl 13.

Det goda syftet är att tillsammans med Julgåvan i Lerum samla in pengar till de familjer som nu i jultider har det tufft att få ihop det ekonomiskt, samtidigt som man vill kunna köpa julmat och kanske få några julklappar, men då pengarna räcker oftast inte till.

Entrén denna dag är från 20 kronor – det är frivilligt att lägga mer. Du kan vinna massa fina vinster från bl a Hagabadet, Flyg BRA, Stadium och Salming i de olika lotterierna. Vårt F-08-lag hittar på lite kul aktiviteter under eftermiddagen och sen bjuds på spännande match mellan damsektionens Nutid och Framtid.

Mycket välkomna och sprid budskapet så att vi fyller Rydsbergshallen med välgörare!

PS. Lyssna också på inslaget om Välgörenhetsmatchen från Radio pE20 där vår egen damansvarige Toni Larsson medverkade DS