Dammatch onsdag kl 20 mot Lindome

133
Foto: Thorbjörn Grindhage

Imorgon onsdag spelar vårt damlag årets sista match mot Lindome, en match som tidigarelagts i spelschemat. Kl 20.00 spelas matchen i Rydsberg där FBC har revansch att utkräva för förlusten i sudden den 10 november.

Det är ett hemmalag som har en klart positiv trend med två segrar, en suddenförlust och en suddenvinst de senaste fyra matcherna. Men inte bara resultaten har varit positiva – även spelet har tagit stora kliv framåt och laget visar mycket större självförtroende än under inledningen av säsongen.

Det är seriens 6:a och 7:a som möts där Lindome dock har två matcher mindre spelade. Lerum har som tidigare nämnts en förlust på övertid att revanschera sig för – det avgörande målet i den matchen gjordes av Lindome när det återstod endast 16 sekunder.

Så lägg undan julklappspysslet och kökstöket för några timmar och ta dig till Rydsberg för att heja fram våra härliga tjejer!