Klart för spel i Back2Basic Cup!

560

Det blir 17:e året i rad som FBC Lerum arrangerar den numera klassiska Back2Basic Cup alldeles innan det nya året tar vid. 2002 startade allt i Hjällsnäshallen men nu är det Rydsbergshallen som gäller – kanske nya Lerum Arena nästa år. 

Det blir två klasser under cupdagen 30 december. Först kör den nya klassen för spelare födda 2007-2009 som samlat 5 lag fr o m 14.00. När den klassen är färdigspelad kör 20 lag i Classic igång. 4 grupper om 5 lag i varje gör upp och först är det gruppspel där de tre första går vidare till A-slutspel och de 2 sista spelar B-slutspel.

Det är omöjligt att sia om utgången, favoriter m.m. eftersom det är dolt i mörker vilka spelare som spelar i de olika lagen vilket gör det hela än mer spännande!

Spelschema för Back2Basic Teens Youth (07-09)

Spelschema för Back2Basic Classic

Läs om förra årets turnering här.