Mycket FBC i distriktslags-SM i Gävle

545

Just nu rullar en buss norrut mot Gävle och distriktslags-SM och i den sitter ett stort gäng spelare från FBC Lerum som kommer att representera Västsvenska Innebandyförbundets distriktslag för flickor och pojkar födda 2002.

Det är framförallt på pojksidan som FBC Lerum är tämligen väl representerat med hela 9 spelare i truppen, dvs halva antalet utespelare, som målats upp som guldfavoriter i distriktslags-SM. Här nedan har du alla namn som vi håller lite extra på och även information om grupper, spelschema och hur du följer allt på innebandy.tv

Pojkar – (Plus-länk) läs om laget här

 • Gustav Bolander
 • Oscar Johansson
 • Mattias Lövenfors (just nu RIG Umeå)
 • Marcus Burman
 • Joel Ekström
 • Tim Svan
 • Jesper Hallqvist
 • Gustav Bäckevall
 • Noah Johansson

Flickor – (Plus-länk) läs om laget här

 • Amanda Lindström
 • Laura Ekman (reserv på hemmaplan)

http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?aid=76748

Vill du följa

https://www.innebandy.tv/