Förändringar och tillskott till herrtruppen!

286
Foto: Christoffer Sturesson

FBC Lerum har tappat några spelare på herrsidan under juluppehållet. Nu har man också ordnat med förstärkningar när laget går in i en vår där man ska jaga nytt allsvenskt kontrakt!

Anton Hansén

Anton Hansén har tidigare spelat i FBC Lerums herrlag, men efter en skada inför säsongen 2017/18 så valde Anton att ta en paus och har bland annat varit ute och rest. I höst har han hittat tillbaka till innebandyplanen och har spelat i klubbens U-lag i Aspen. Nu är Anton tillbaka i A-laget.

Oliwer Cedergren

Oliwer anslöt till FBC Lerum inför säsongen 2015/16. Han var sedan en del av en fruktad målvaktsduo fram tills han inför denna säsongen valde att lägga hjälmen på hyllan. Nu återvänder till FBC och hoppas kunna hjälpa FBC till ett nytt Allsvenskt kontrakt!

Daniel Dahl

Daniel Dahl med mängder av fina meriter var spelande tränare när FBC Lerum säsongen 13/14 första gången tog sig till Allsvenskan. Den nu 39 årig Dahl har sedan dess tagit Partilles andralag till division 1 och även hunnit med att representera Aspen ett antal matcher. Vi får se hur många mer framträdanden det blir än matchen mot Strängnäs… våren.

Vår nye coach Fredrik Oredsson kommenterar förändringarna:

”Vi vill ha med spelare som vill spela med oss – det är det viktigaste. Anton Hansén har otroliga förutsättningar att bli en ledande spelare i FBC många år framöver. Att få in Oliver Cedergren är inte en backup – det är att få en stark konkurrent till Wedlin. Daniel Dahl tillför mycket bara genom att medverka de tillfällen han är med men vi ska inte räkna med honom mer än nu mot Strängnäs – då hade vi en mycket speciell situation med distriktslags-SM m.m. samtidigt. ”

Spelare ut:

  • Erik Pajnert – Alingsås IBK
  • Jonas Similä – Fristad GOIF
  • Axel Malmgren – Fristad GOIF
  • Mattias Linders – klubbadress okänd

FBC Lerum önskar de spelarna som valt att lämna ett lycka till i sina fortsatta karriärer.