Tuff helg för DJ-JAS

61
Foto: Christoffer Sturesson

DJ-JAS hade denna helgen dubbla matcher när båda topplagen Hovslätt och Lindome gästade Rydsbergshallen. Dubbla segrar och Lerum skulle i högsta grad vara med och slåss om kvalplatser till Innebandyfesten, tyvärr blev det en tuff helg.

På lördagen gästade Hovslätt som inför matchen låg tre poäng före Lerum på andraplats. Det blev en jämn första match lagen mellan i Jönköping som slutade 2-2. I lördagens retur så lyckades Lerum inte alls matcha smålänningarna utan det rann iväg till hela 5-12.

Det fanns dock chans till snabb revansch då serieledande Lindome väntade redan under måndagen. I första mötet blev det förlust i en tajt match med 2-4, tyvärr skulle det inte heller här räcka för Lerum. Lindome kom ut starkt och gick upp i ledning med 0-4 i andraperioden. Lerum fick dock in en reducering med en minut kvar av andraperioden och det såg ut att kunna bli nerv inför sista perioden. Då klev Lindome fram med två snabba mål och punkterade matchen trots att Lerum höjde sig i sista perioden så vann Lindome klart.

Här näst väntar Fristad på bortaplan 27 januari då ska tjejerna förhoppningsvis kunna studsa tillbaka in på vinnarspåret igen!