Anton Hansén har tagit steget tillbaka in i hetluften!

299
Foto: Christoffer Sturesson

Anton Hansén född 1998 har varit en talangfull back i FBC Lerum under tidigare år och spelade säsongen 16/17 i det FBC som var 3 sekunder ifrån Allsvenskan. Inför säsongen 17/18 så drabbades Anton av en skada i slutet av försäsongen och karriären lades på hyllan. Efter 1,5 år med resor, jobb och spel i Aspen valde Anton Hansén i julas att ta klivet tillbaka till FBC Lerums a-lag.

Du har nu återvänt till FBC Lerum herrlag, hur är det att vara tillbaka och vad fick dig att återvända?
– Det känns oerhört kul att återigen få vara en del av detta lag med många fina killar. Varför jag valde att återigen kliva upp i a-laget var först och främst att jag har fått upp suget att spela innebandy hela veckorna igen. Sedan fick jag ett mycket positivt intryck av nye coachen Oredsson som i slutändan gjorde att det kändes självklart.

Vad vill och kan du bidra med till gruppen i detta utsatta läget när klubben jagar Allsvenskt kontrakt?
Främst är det väl egentligen att komma in med lite ny energi till truppen, samt att med lite mer kilon än tidigare kunna spela lite mer fysiskt vilket krävs på denna nivå. Sedan har jag en vinnarskalle som kommer göra allt för att vi ska klara kontraktet och det är något jag är övertygad om att detta lag har möjlighet att lyckas med. Annars hade jag inte varit här.

Karlstad som ligger strax ovanför strecket väntar på lördag, hur går dina tankar inför denna matchen?
Det ska bli kul att få kliva in i borgen igen och målet är givetvis att ge publiken tre poäng ingenting annat, det är dom värda.

Hur behöver ni agera på lördag för att få med er tre poäng?
Ingen större skillnad än vanligt utan det gäller att täcka skott, hålla oss till grunderna och sen att vi gör mål på chanserna som dyker upp, för chanserna dom kommer att finnas det lovar jag.

Någon i laget du tror kommer kliva fram i denna matchen?
– Vi har ett gäng som jag tycker ser heta ut men jag skulle inte bli förvånad om Ström, som enligt mig varit en utav de bättre denna säsongen, stänger igen matchen med en slagare.

Vågar du tippa ett resultat?
– Resultat är i detta läge totalt oviktigt så det tänker jag inte ge dig, men att FBC Lerum går därifrån med 3 poäng, det hoppas jag att vi skall kunna ge er.

– Sedan avslutningsvis vill passa på att hylla en vän och tidigare FBC:are med att säga att jag och många andra tänker dig Wilma❤️ Vill också skicka all kärlek till familjen Forsberg.