Målkalas när Aspen spelade oavgjort

203
Foto: Christoffer Sturesson

Föreningens U-lag på herrsidan, FBC Aspen spelar denna säsongen i division tre. Det är en extremt jämn serie bakom seriesuveränen Floda IBK som har ett gäng minst sagt rutinerade spelare i laget med bland annat förre FBC-spelaren Victor Samson Tvrek och FBC-tränaren Jonny Paridon. Bakom Floda så är fyra lag inom bara två poäng och gör upp om andraplatsen som troligtvis innebär spel i division två kommande säsong. En spännande avslutning på säsongen väntar där varje poäng blir viktig.

Under lördagen så gästade Surte IBK våra unga grabbar i Aspen och Rydsbergshallen när matchen bjöd på hela sexton mål.

Lerum vann förstaperioden med 4-3 efter att lagen turats om att ha ledningen. I andraperioden var siffrorna omvända när Surte var starkast och vann med 3-4 vilket gav hela 7-7 inför den avslutande perioden. Där tog Aspen en tidig ledning som man sedan höll tills det endast återstod 52 sekunder då Surte lyckades få in en kvittering till slutresultatet 8-8.

Nästa måndag väntar bortamöte ute på öarna mot Öckerö IBK i Hedenskolans idrottshall. Matchen startar 19.30.
Nästa hemmamatch är derbyt mot Floda IBK lördag 2 mars i Rydsberghallen kl 17.30