Herrmatch mot Åby i Rydsberg söndag kl 16

176
Såna här scener vill vi se många imorgon. Foto: Christoffer Sturesson

Imorgon söndag spelar vårt herrlag sin näst sista hemmamatch för säsongen och efter torsdagens fina insats mot suveräna Warberg hoppas vi på en gedigen insats mot bottenkonkurrenten Åby. Vi hoppas på mycket publik i Rydsberg som vill se vårt herrlag ta tre poäng – matchen startar 16.00.

Det blir ett slag om vilket lag som vill lämna sistaplatsen och Åby har ett poängs försprång inför de tre avslutande matcherna. Senaste mötet vann Åby med 4-3 – för övrigt en av sju!! uddamålsförluster för vårt herrlag denna säsong. Med den faktan inser man att FBC Lerum hade kunnat vara högre upp i serien med lite flyt och marginaler med sig men å andra sidan ljuger en tabell aldrig riktigt. Nu kämpar FBC för att göra ett fint avslut och kunna påverka vilka lag som går till kval.

 Coach Fredrik Oredsson inför Åbymatchen:

”Vi utvecklas match för match och sätter fler och fler detaljer i vårt spel. Kom ner och njut av en frejdig och offensiv innebandy!”