Information JAS playoff 2

443
Foto: Christoffer Sturesson

Efter söndagens playoff 1 mot Warberg inför ett fullsatt Rydsbergshallen så påbörjades genast arbetet med planeringen kring playoff 2 som även det är en hemmamatch för FBC Lerum.

Svenska innebandyförbundet har planlagt JAS playoff 2 till lördag 6 april. Lerum hade innan playoff 1 fått godkänt att lägga playoff 2 under söndag 7 april, förutsatt att motståndarna godkände detta.

De kommande motståndarna Växjö IBK har sagt nej till att genomföra matchen under söndagen 7 april pga att deras herrlag deltar i SSL slutspelet där några spelare från JAS-laget deltar. FBC Lerum har full respekt för Växjös beslut då de vid en match under söndagen riskerar att inte ha sin fulla trupp tillgänglig.

Rydsbergshallen är lördag 6 april uppbokad för annat event vilket gör att vi idag står utan hemmahall i Lerums kommun att genomföra matchen i.

Vi håller nu på att undersöka möjligheterna med spelhallar i våra grannkommuner med stöttning från Västsvenska innebandyförbundet för att genomföra ett bra event där publiken har möjlighet att se våra fantastiska killar i sista steget innan Innebandyfesten. Tyvärr genomförs Potatiscupen i Alingsås vilket innebär att hallarna där är uppbokade.

Vi kommer att återkomma med ny information när spelplats och tid är klart.