FBC Lerum satsar på marknadssidan

357
Foto: Christoffer Sturesson

FBC Lerum har beslutat sig för att satsa på en ny tjänst där rollen handlar om att arbeta som sponsor- och marknadsansvarig. FBC Lerum är mycket nöjda med att presentera Emil Larsson i denna rollen och han börjar redan på måndag.

FBC Lerum har många fina sponsorer som man redan idag har avtal med men klubben är övertygade om att än fler partners i vår kommun och kringliggande kommuner kan attraheras och intresseras av FBC:s starka varumärke.

”Vi tror mycket på att Emil är helt rätt person att stärka och utveckla vår relation med befintliga sponsorer, att utveckla nya idéer, bygga nätverk och framförallt öka våra intäkter från våra olika partneravtal.” säger vice ordförande Mats Lomander.

Emil kommer att utgå från Solkattens Utvecklingskontors lokaler – alldeles ovanför Inredbutiken – där FBC Lerum hyr in sig och där Emil kan utgå ifrån för att träffa viktiga personer i Lerums näringsliv.

Föreningen kommer att sätta in Emil i hans nya roll med alla verktyg/system som vi använder och låta honom möta alla sponsorer.

Finns det intresserade partners bland våra medlemmar och ledare eller ert nätverk är ni mycket välkomna att kontakta Emil för ett möte. Emil nås på emil.larsson@fbclerum.se eller 0727-313369