Innebandyskolan för ALLA!

125
FBC Lerum kan nu stolt erbjuda gratis träningsavgift för Bagheera innebandyskola!
FBC Lerum har tillsammans med några partners gjort en nysatsning på vår Bagheera innebandyskola. Vi vill att ALLA ska kunna testa på innebandy och bjuder därför nu på träningsavgiften för de som vill testa på Bagheera under kommande säsong.

Det enda du betalar är en medlemsavgift på 200kr som bland annat täcker försäkring för barnet och för att vi ska kunna räkna in er som medlem i föreningen.

Bagheera mixar innebandyspelet med motorik samt rörelseglädje och leds av duktiga instruktörer med Magnus T Carlsson och Torbjörn Bergendahl i spetsen. Duon får sedan stöttning av föräldrarledare under säsongen.

Utrustning ingår
För att kunna spela innebandy behöver du lite utrustning, detta ingår när du börjar i Bagheera:
– En snygg innebandyklubba
– Coola innebandyglasögon
– Ett pannband dit namnet på barnet skrivs för att alla ska få lättare med namnen.

Bagheerakitet
Vill du sedan klä dig i FBC:s färger så kommer det gå att köpa till Bagheerakitet där  kläderna nedan ingår. Notera att detta paketet inte är färdigställt, men kommer landa på ca 350-400kr. Det kommer även gå att köpa delarna separat, mer info kommer innan starten.
– T-shirt
– Shorts
– Strumpor

Har du barn födda 2013 så är det en självklarhet att ni ska testa på Bagheera i höst. Anmäl ditt intresse och läs mer på Bagheeras sida här:

Är ditt barn född 2012 eller tidigare så går det självklart bra att börja spela med oss ändå.
Ni hittar kontaktuppgifter till ledarna för våra lag genom att scrolla ner på följande sida.
Ni kan även läsa mer om våra träningsavgifter här.