Jobb: FBC Lerum förstärker office

224

Att rodda en förening med närmare 900 medlemmar och ledare ställer stora krav på administration och redovisning. Det sköts idag av en deltidsanställd administratör, massor av ideella krafter och inköpta tjänster för bl.a. bokföring.

Föreningen söker nu dig som vill ta över delar av detta arbete. Du blir en del av ett team på tre personer, i FBC Lerums office, som tillsammans sköter marknadsföring och försäljning av klubbens tjänster, administration av medlemmar, matcher och träningar samt löpande bokföring.

Omfattningen är 50% och placering i Lerum. Tjänstens innehåll:
– Löpande bokföring
– Fakturering och betalningar
– Föreningsnära administration
– Hantering medlemsregister

Du är strukturerad, datorskicklig och öppensinnad. Du har kunskaper inom löpande bokföring och redovisning. Du kan projektleda, paketera och förbättra verksamhet.

Rapportering sker till föreningens ekonomiansvarige och ansvarig person i styrelsen. Ansökning skickas till ordf@fbclerum.se senast 20 maj.

FBC Lerum är innebandyförening verksam i Lerums kommun. I klubben verkar närmare 900 spelare, ledare och föräldrar varje vecka för att spela innebandy och skapa härliga minnen tillsammans.