Märit ny ordförande i SIBF

277

Idag hade Svenska Innebandyförbundet sitt förbundsmöte och bl a skulle en ny ordförande väljas. Hedrande för FBC Lerum och Västsvenska IBF så är det nu Märit Bergendahl som tar över klubban för ett av Sveriges största specialförbund.

Förutom det faktum att FBC nu alltså har en fd ordförande i vår förening i rollen som talesman för hela vår sport så är Märit också troligen den första kvinnliga ordföranden för en lagsport i Sverige. Märit kommer att leda vårt förbund mot en spännande framtid och hon har också ett gäng nya ledamöter i sin styrelse.

Läs mer på denna artikel på innebandy.se

På plats i Stockholm var två andra FBC-are – Mats Lomander och Karin Bistedt i rollen som ordförande respektive ledamot för Västsvenska Innebandyförbundet.

FBC Lerum gratulerar till den ärofyllda utnämningen!