Annie Dristig skriver nytt avtal med FBC Lerum

206
Foto: Martin Wallén
FBC Lerum kan glädjande meddela att damlagets centermotor tillika egna produkt Annie Dristig i dagarna har nått en överenskommelse med FBC Lerum om ett nytt kontrakt.
– Det här känns som vår säsong, om vi fortsätter med det vi påbörjat.

Annie blir en betydelsefull förlängning för FBC lerum och en viktig pusselbit i den nystart som görs på damsidan. Bortsett från en 1-årig allsvensk sejour med Lindome så har Annie varit verksam i FBC Lerums organisation under hela sin karriär och ser fram emot en ny säsong med ett mål tydligt i sikte.
– Jag tycker det skall bli jätteroligt. Vi har något spännande på gång och jag vill vara med laget i den satsning vi gör för att ta oss till allsvenskan. Det här känns som vår säsong, om vi fortsätter med det vi påbörjat.

Att det dessutom väntar spel i en ny Arena ser Annie som en bonus.
– Det skall det bli väldigt kul med den nya arenan, vilket är ett plus i kanten. Känslan av att spela i en riktigt hall gör det hela mer proffsigt. Jag hoppas och tro att det kommer mycket folk på matcherna och att vi kan ta med den inramning och stämning vi byggt upp i ”Ryddan” genom åren.

FBC Lerums sportchef på damsidan, Mattias Flodén kommenterar:
-Annie är en bolltrygg och skicklig spelare som gillar att driva upp tempot. Hon utmanar gärna sina motståndare och älskar det fysiska spelet. Annie står för en seriositet och hon ger alltid allt för laget. Hon tar inte störst plats i omklädningsrummet men leder alltid föredömligt genom sitt sätt att agera på träning och match.