Tack för era insatser!

83

FBC Lerum vill passa på att tacka några spelare för deras insatser när de nu lämnar klubben för andra utmaningar inom både innebandyn, skolan och den privata sektorn.

Helena Lindblad #53

Helena Lindblad har tagit resan genom FBC Lerum från barnsben till A-lag. Under de senaste fyra säsongerna har det trots Helenas unga ålder blivit hela 81 matcher i serie och kvalspel där hon från sin backposition bidragit och varit en tongivande spelare. Det blev 11 mål och 20 assist för Helena under dessa åren innan hon nu ska studera på annan ort.

Sofia Andréasson #12

Sofia spelade i FBC Lerums representationslag redan som 14-åring och efter en tid med spel på lägre nivå så gjorde hon comeback i slutet av säsongen 2016/17 och avgjorde då bland annat DM-finalen mot allsvenska Lindome.  Sofia har under senaste två säsongerna bidragit med stor rutin när hon axlat kaptensbindeln i ett ungt FBC Lerum innan hon nu lägger klubban på hyllan. Totalt har det blivit 90 matcher med 35 mål och 21 assist.

Lisa Mazetti #69

Lisa Mazetti anslöt till Lerum från Partille IBS inför säsongen 2014/15 och har därefter varit FBC Lerum trogen förutom en sejor i Jönköping på 1 år. Den ättrige forwarden har pressat och stressat mängder av motståndare under sin tid i FBC, men lämnar nu klubben. Totalt blev det 72 matcher i Lerum med totalt 12 mål och 7 assist.

Anton Rieden #19
Anton Rieden anslöt till FBC Lerum från IBF Backadalen inför säsongen 2016/17. Den karismatiske smålänningen blev snabbt en publikfavorit och är en vinnarskalle som alltid givit allt han har. Totalt blev det 74 serie och kvalmatcher för Anton och under dessa matcher stod han för 59 mål och 40 assist.

Mattias Lundberg #26
Mattias Lundberg anslöt till FBC Lerum från Göteborg inför säsongen 14/15. 3 säsonger i Allsvenskan och 2 säsonger i division 1 senare med FBC Lerum så går nu parterna skilda vägar. Mattias har representerat FBC i 115 serie och kvalmatcher och har under dessa matcher presterat 50 mål och 30 assist.