Seger i Smögen Cup!

569
Foto: Boo Karlsson

Ett mixat FBC Lerum bestående av både nuvarande och tidigare FBC-spelare reste under helgen till Smögen för att delta i Smögen Cup. Där bjöds det på både sol och bad, men också bländande innebandy från Lerum som vann cupen.

I det inledande gruppspelet så blev det en stabil seger mot division 1 nykomlingen Romelanda i den inledande matchen på fredagen. Senare på kvällen så spelade man lika mot Falun Ungdom, innan man avslutade gruppspelet med en storseger mot Team MG Live på lördagen.

I kvartsfinal väntade Rosersberg och Lerum stod för en rejäl urladdning när de segrade med hela 13-2. I semifinalen stod de för en ny urladdning när Romelanda återigen stod för motståndet och denna gången vann Lerum med hela 13-3.

I finalen väntade Lockerud, men inte heller de rådde på Lerum som vann finalen med 4-1 och blev segrare av Smögen Cup 2019.