Noah tror på fjärde raka!

374
Foto: Christoffer Sturesson

Herrarna är inne i ett tajt matchande och redan imorgon lördag så väntar veckans andra bortamatch när man gör bussresan till Arvika för att möte dem i ett tidigt toppmöte i herrarnas division 1.

Noah Johansson stod för en bra insats med bland annat två assist, i onsdagens seger mot Stenungsund och var nöjd med lagets insats.
– Jag tycker vi gör en bra match i 60 minuter där alla offrar sig för laget och gör allt för att vinna. Vi gör det väldigt bra med boll och har tålamod för att hitta de riktigt bra lägena där jag tycker vi hade kunnat göra några mål till. Jag tycker vi gör våran bästa match hittills i serien och vi har mycket positivt vi kan jobba vidare med.

Imorgon lördag väntar ny bortamatch mot Arvika, hur går tankarna inför matchen?
– Jag vet ingenting om Arvika, men jag tror att det kommer bli en tuff match där vi kommer föra spelet och ha väldigt mycket boll. Arvika kommer leva på våra misstag, så det viktiga för oss är att vara noggranna med bollen och ta jobbet till 100%.

Vilka nycklar har ni jobbat med inför helgen för att få med er tre poäng?
– Jag tror nycklarna blir att vi jobbar hårt i försvaret och att vi är noggranna med boll och inte bjuder dom på några kontringar, då kommer vi ha väldigt goda möjligheter att ta 3 poäng.

Någon spelare du tror kommer fälla avgörandet imorgon och vågar du dig på att tippa ett resultat?
– Jag tror att ”Pagge” i mål kommer vara en en avgörande faktor imorgon och jag tror att resultatet slutar 3-6 till oss.

Arvika IBF – FBC Lerum
Arvika Sporthall
Lördag 19 oktober kl17.00