Spännande seriefinal för HJ-JAS

290
Foto: Christoffer Sturesson

Våra herrar har under helgen uppehåll, men vårt HJ-JAS är på nytt i spel då det väntar tuffast möjligast motstånd på bortaplan under söndagseftermiddagen.

Vårt JAS-lag som senaste helgen slog Fristad/Rydboholm på hemmaplan med siffrorna 14-3.
– En svårspelad match där jag tycker vi skapar väldigt mycket lägen, men kanske inte den utdelningen vi borde få , men en stabil och bra match från våran sida, säger centerpjäsen Noah Johansson.

På söndag ställs man mot Hovslätt som precis som Lerum, gått obesegrade hittills under de första matcherna. Gruppens tuffaste motstånd.
– Ja det skulle jag säga då deras 01-kull alltid har varit bra så tycker jag att det var en väntad seriefinal.

Om vi ser till ert egna spel, vad för nycklar tror du blir viktiga för att ha chansen till tre poäng?
– Det som blir viktigt är att vi tar jobbet och är ödmjuka och sen bara gå ut och rulla boll som vi kan så har vi väldigt goda chanser till 3 poäng.

Johansson har under hösten fått mycket förtroende i både A-lag samt JAS-lag och allt som oftast matchats med Joel Ekström. Det har blivit 22 poäng i division 1 på 10 spelade matcher. I JAS har han bara noterats för fyra matcher, men gjort 10 poäng.
– Jag tycker jag har gjort det helt okej men är inte helt nöjd då jag tycker jag kan få ut väldigt mycket mer, men poängmässigt har det gått bra och det beror nog mycket på att jag och Joel har så bra kemi och hittar varandra bra.

Vem tror du blir extra het i söndagens toppmatch och kan avgöra?
– Jag tror att ”Bäcke” kan vara het på söndag då han gjorde en massa mål förra helgen så jag tror att han kommer avgöra.

Matchen spelas i Jönköpings Idrottshus D-hall på söndag med matchstart kl 17.00.