Oskar anställs av FBC

777

Det är med stor glädje vi kan meddela att vår ambitiöse akademiledare och ULA-profil Oskar Lundahl börjar som partner- och marknadsansvarig för FBC Lerum från årsskiftet.

Oskar kommer att initialt på deltid representera FBC Lerum gentemot våra befintliga och nya partners och sponsorer. För att kunna ge dem den uppmärksamhet och samarbete de önskar har klubben beslutat att satsa på att anställa för den här rollen som vi tror kan generera mer intäkter till och intresse för vår klubb.

FBC Lerum befinner sig i ett mycket intressant skede med en ny Lerums Arena och representationslag i toppen på alla serier – dessutom med otroligt unga och lovande spelartrupper. FBC Lerums ledord är ju GILLA – Gemenskap, Inspirerande, Ledande, Lika värde och Attraktiva – och därför vill vi satsa på det strukturkapital som nu finns i föreningen och är övertygade om att det finns en attraktionskraft hos FBC Lerum och vår framgångsresa som kommunens näringsliv är intresserat av att hänga med på.

Oskar känns som ett helrätt val i den ungdomliga linje som FBC Lerum slagit in på. FBC har en av distriktets yngsta ordförande, unga ledarstaber i senior- och juniorlag och en satsning på unga ledare i vårt ULA-projekt och naturligtvis vill vi då satsa ungt även på denna roll som Oskar nu axlar den 2 januari.

”Det känns roligt att få den här möjligheten att jobba för FBC Lerum. Jag har en nära relation till klubben som tränare och brinner för den här föreningen så jag är väldigt glad att få chansen att bidra för att vi ska växa ännu mer som förening. Det första jag vill göra är att lära känna våra partners för att kunna utveckla samarbetet med dem, de är väldigt viktiga för klubben. Sedan vill jag även hitta nya sponsorer som ger förutsättningar för klubbens alla lag att fortsätta utvecklas.”

Personligen känns det som ett utvecklande arbete så jag ser fram emot att sätta igång! 

Har du som läsare idéer och tips som kan generera nya kontakter och partners så tar du kontakt med Oskar på oskar.lundahl@fbclerum.se eller 0763-252655.

Lycka till, Oskar!