Div 3-lagen jagar serieseger

207
Div 3-tjejerna i segerglädje! Foto: Christoffer Sturesson

Vårt dam- och herrlag i div 3 är i högsta grad inblandade i toppstriden när vi går mot slutomgångarna. Damerna vann i seriefinalen igår med 2-0 borta mot Pixbo medans herrarna i sista sekunden tappade segern till oavgjort resultat 6-6.

Vi börjar med div 3-damerna som har gjort en strålande säsong med idel segrar förutom oavgjort i första matchen mot Pixbo. Nu vann man gårdagens sena match med 2-0 i Wallenstamhallen genom mål av Ida Hawerman och Ellinor Falck. Matchen innebar att Pixbo är färdigspelade och leder med 3 poäng när Lerum har två matcher kvar att spela. Kommande helg spelar man dessa två matcher – på lördagen är det Öckerö borta och på söndag 15 mars 15.15 Backadalen hemma i Rydsberg. Fyra poäng i de matcherna så är seriesegern bärgad. Stötta tjejerna i de här två matcherna så att det blir guldhattar på söndag! Dessutom ska det ju nämnas att många av dessa tjejer spelar viktiga sista JAS-matchen på fredag kväll mot Fröjered där kvalplats till Innebandyfesten står på spel. Hektisk helg alltså!

Se målen från seriefinalen här!

Herrarna i div 3 hade en mycket viktig toppmatch borta mot Älvstranden där det tyvärr blev bara en poäng efter att man lett hela matchen. Två mål i sista minuten och det sista med två sekunder kvar gav oavgjort resultat 6-6. I och med det så gick Vinga förbi i tabellen och leder nu på samma poäng som Lerum men med två måls bättre målskillnad. Otroligt rafflande alltså och det återstår då två matcher var för lagen. Lerum har Dingle och Öckerö – Vinga har Kärra och Surte. På pappret har Lerum något svårare motstånd men å andra sidan vill Kärra och Surte kämpa in i det sista för att undvika nedflyttning. Nu till helgen kan ni se H3 spela hemma i Rydsberg kl 16 på lördag mot Dingle.

Matchstatistik