FBC Lerum hjälper till

284

Till följderna av Coronaviruset påverkas just nu nästan alla människor på något sätt. Det är framförallt äldre och andra riskgrupper som påverkas mest och det är många där ute som kan behöva en hjälpande hand.

FBC Lerum hjälper till
I dessa tider är det viktigt att hjälpa varandra och vi som förening vill hjälpa till. Har du ingen i din närhet som kan hjälpa till och behöver en hjälpande hand med att t.ex handla så maila till info@fbclerum.se så hjälper vi till med det vi kan.

ICA Kvantum Lerum
FBC Lerums seniorspelare kommer att stötta ICA med uppackning av varor för att säkerställa att produkter som snabbt har tagit slut på hyllorna under de senaste veckorna finns uppställda på hyllorna när du handlar.

ICA Kvantum Lerum – Seniortimmen
Dessutom har ICA gått ut med information att bästa tidpunkten för äldre att handla är under deras första öppna timma mellan kl 06:00-07:00.
” Vi vill tipsa alla kunder som befinner sig i ”riskgruppen” för virussmitta – att besöksfrekvensen är som allra lägst mellan Kl 06:00 – 07:00 på morgonen! Det är den timmen då vi besöks av endast 60 kunder – eller en kund per minut. Då är det enkelt att hålla andra medmänniskor på behörigt avstånd! Även om det är tidigt på morgonen – så sägs det att ” morgonstund har guld i mun!” Välkommen! ”

Supporterbiljett

Vi gör vad vi kan för att hjälpa till i dessa tuffa tider, men precis som för många andra branscher och föreningar så har också vi tappat viktiga intäkter i bland annat uteblivna biljettintäkter på grund av inställda kvalspel och playoff, men också att vi inte har kunnat ha våra caféer öppna.

Vi tar tacksamt emot allt stöd och du kan stötta FBC Lerum genom att köpa en ”supportbiljett” för 50kr.
Swisha: 123 114 75 94 och stötta FBC Lerum(Det går givetvis att köpa flera ”biljetter”)

Stötta näringslivet i Lerums Kommun

Denna perioden innebär minskad intäkter för företagen i Lerums kommun och kanske framförallt restaurangbranschen vilket kan innebära konkurs för flera företag. Glöm inte att stötta dessa genom att bland annat köpa med mat från kommunens olika restauranger.