U-lagen till division 2

760
Foto: Christoffer Sturesson

Båda förenings U-lag på dam och herrsidan låg tvåa i division 3 när det återstod två matcher för båda lagen att spela. Båda lagen hade chans på seriesegrar när allt spel pausades till följd av Convid-19 och senare ställdes in.

Nu står det ändå mycket glädjande klart att båda lagen kvalificerat sig för division 2 till nästa säsong!

Foto: Christoffer Sturesson

Andreas Franzén huvudtränare för FBC Lerums U-lag på herrsidan:
– Det känns otroligt skönt att vi är klara för division två. Killarna är verkligen värda detta och riktigt kul att vi lyckades med vårat mål. Givetvis hade det varit ännu roligare att fira efter de två avgörande matcherna vi hade framför oss då det var tight mellan oss och Vinga i toppen, men målet är uppnått oavsett. Underbart!

Avslutande serietabell och statistik hittar ni här.

Foto: Christoffer Sturesson

Daniel Lundgren huvudtränare för FBC Lerums U-lag på damsidan:
– Äntligen ett besked som värmde. Efter inställda matcher precis innan serieslutet så fanns det mängder med frågor. Inför de sista två matcherna behövde vi fyra poäng för att vara säkra som vinnare av div3.
Vi och Pixbo har gått i mina ögon överraskande bra denna säsongen och vi gick obesegrade genom serien. Sjukt tuffa matcher mot Pixbo där den första matchen slutade 2-2 och nu i returen så lyckades vi vinna med 2-0 och även om vi har/hade Öckerö och Backadalen kvar att möta så avgjordes serien där och då.

Tuff säsong för våra nya seniorer med få matcher pga lag som hoppade av serien och lag som höll låg nivå på sitt spel. Men tjejerna gjorde det riktigt bra. Trots omotiverade träningar pga långa matchuppehåll så presterade dom alltid när det behövdes.
Vi ledare målade upp scenarion om hur seniorspel går till men tjejerna brydde sig lagom och körde på som vanligt. Vilket funkade otroligt bra.
Hoppas nu att tjejerna får mer tighta matcher i div2.

Avslutande serietabell och statistik hittar ni här.