Nominerade till Fair Playpriset

907

Nu när vi kommit fram till deadline för nominering av årets Fair Playpris till minne av Mikael ”Harry” Harryson kan vi presentera fem mycket värdiga FBC-spelare som alla matchar de kriterier som kännetecknade ”Harry”.

I den här artikeln presenterar vi de sju spelare som nominerats och nu är det upp till juryn att fundera på vem man vill förära 2020 års pris.

Läs mer om priset i tidigare artikel.

Ellen Aarsrud, 2007. Ellen är en glädjespridare och fantastisk lagkamrat. Hon kommer alltid till träningar och matcher med en positiv inställning och ser verkligen alla, var och en av sina lagkamrater och håller inte igen med beröm. Hon är en mycket värdefull innebandyspelare för vårt lag i alla sammanhang, både på och vid sidan av planen.

Fabian Lakander, 2003. Fabian är en kille som, liksom Harry, kämpat hårt för att utvecklas som innebandyspelare. Han gick inte heller innebandygymnasium men har istället alltid tränat extra utanför vanliga träningstillfällena för att utveckla sig själv målmedvetet. Fabian har dessutom varit lagkapten denna säsong i både div 3 och på juniorsidan. Den personlighet Fabian visar upp på och bredvid planen med hårt jobb och fina kvalitéer har tack vare slit och engagemang gett honom en enorm utveckling denna säsong som som till slut också gav honom en plats i stadslaget. Dessutom är Fabian sedan ett antal uppskattad domare. En riktig kämpe!

Simon Kårehed, 2006. Simon sprider lugn, fokus och kämparanda i laget. Han är ofta med och peppar och stöttar även när han inte själv kunnat spela p.g.a. knäproblem. Vid och på plan hör man ofta Simon ropa lagkompisars namn, för att få fart på passningsspel eller heja på. Viljan att bli en bättre spelare och lyfta medspelarna lyser starkt i Simon.

Linn Löberg, 2004. Linn är en väldigt målmedveten och passionerad innebandyspelare. Som person och lagkamrat är hon ödmjuk, positiv och utåtriktad i sitt sätt att vara. Det som utmärker Linn allra mest är att hon har en unik förmåga att fokusera, tävla och driva sin utveckling i träning- och matchsituationer samtidigt som hon är mån om att inte ta andras utrymme utan säkerställa att alla är inkluderade och mår bra.

Nellie Nettby, 2006. En tjej som både inom och utanför planen ställer upp för laget. Har en förståelse för vikten att kämpa i både med och motgångar både inom och utanför idrotten. En förebild för andra genom bra bemötande och respekt för både spelare, ledare, motståndare och publik. Utstrålning som fångar lagkompisar att lägga in en extra växel. En naturlig ledare utan att för den delen eftersträva en ledande roll. Nellie ser alla i laget och vill att de ska utvecklas utan att pressa dem. Nellie brinner för innebandyn och har satt höga mål vilket ska bli spännande att få följa.

Lasse Englund, 2005. Med innebandy i hjärtat och med stor kärlek till klubben FBC Lerum! Lasse är såväl en stabil back som en ettrig center! Han ger allt i varje match ända tills slutsignalen ljuder och han pushar och stöttar sina lagkamrater på plan ett härligt kamratligt sätt! Lasse tränar och spelar med glädje och samma outröttliga engagemang oavsett om han är tränar ihop med akademin, med sitt eget P05 eller i samarbetet med P06! Han är även en omtyckt och närvarande ledare för P10 Tigers! Han är en förebild för både P10-killar och andra ungdomar i föreningen att engagera sig ytterligare klubben genom att bidra med sin innebandykärlek och kunskap till yngre åldrar.

Andrea Carlsson, 2005. Andrea går alltid in för det hon gör till 100%, och har en enorm kämpaglöd. Hon bidrar alltid med positiv energi, sliter och ger allt både vid träning och match och oavsett vilken position eller uppgift hon blivit tilldelad. Ett exempel är när hon under förra säsongen ”tog en för laget” och hoppade in i målet en match efter att inte ha stått på många år. Andrea är även en go kompis mot alla i laget & en riktig glädjespridare:) En annan fin egenskap är att Andrea aldrig tvekar att stötta andra lag både äldre & yngre. Det spelar ingen roll om matchen är i ottan – klart hon ställer upp! Andrea är också bra på att fånga upp yngre, inlånade tjejer vid match, hälsar, välkomnar & visar tillrätta & har även haft ett extra öga till nya tjejer i laget. Andrea är en verklig Harry:)