Fabian Lakander – årets vinnare av Fair Playpriset!

509
Foto: Christoffer Sturesson

Årets vinnare av Fair Playpriset till minne av Mikael ”Harry” Harryson är utsedd av juryn – vi gratulerar Fabian Lakander!

Juryn bestående av Pontus Larsson, Helena Klintberg, Daniel Engström, Richard Westman och Laura Ekman fick nu i helgen de sju nominerade namnen med argumentation för var och en. Efter noggrannt övervägande och tålmodigt resonemang föll juryn för Fabian Lakander från FBC Lerums herrakademi, född 2003.

Juryns motivering:

” Vinnaren av Fair Playpriset detta år går till en kille som andas innebandy! Valet faller på Fabian, som tack vare hans glädje till sporten, sitt fokus och noggrannhet i utförandet, utvecklats till en fantastisk lagspelare. Trots att årskullen P03 där Fabian inledde innebandykarriären lades ned så kämpade han på, vilket har lett till att han spelat till sig en plats i stadslaget samt har en bärande roll som lagkapten i både Div 3 och Juniorlag, som denna säsong skördat framgångar. Fabian, som är så omtyckt hos både ledare, spelare samt även när som domare, är med sin kämpaanda och inställning en värdig vinnare av denna utmärkelse i kamp med riktig tuff konkurrens! Grattis Fabian Lakander!”

Alla övriga nominerade var högst kvalificerade till priset och har dessutom allihopa möjlighet att nomineras igen. Det ska ses som en stor ära att ha blivit nominerad och vår förhoppning är att dessa alla FBC-are fortsätter utveckla sina positiva personligheter som skapar energi i vår förening. Vi önskar därför lycka till – Ellen Aarsrud, Simon Kårehed, Linn Löberg, Nellie Nettby, Andrea Carlsson och Lasse Englund!

För Fabian väntar nu en prisutdelning, när tillfälle ges, då han får mottaga den stora pokalen med hans namn graverat plus att han får ett presentkort hos Salming.