Nina Olsson fortsätter!

228
Foto: Christoffer Sturesson

Rutinerade forwarden Nina Olsson har till vår stora glädje tackat ja till en fortsättning med vårt A-lag. Med meriter från högsta serien och framförallt alla säsonger i allsvenskan med Göteborg så är Nina mycket viktig för vår grupp, både på och utanför planen.

Sportchef Mattias Flodén kommenterar:

-Viktigt att Nina är med oss även denna säsong. Jag tror att hennes revanschlust är stor efter ett ofrivilligt avslut i januari. Med sin personlighet skapar hon glädje och trygghet i gruppen och agerandet på träning och match är alltid klanderfritt. Det hårda arbetet och rakheten mot motståndarmålet gör Nina till en obekväm spelare att möta och en dröm att ha i sitt eget lag.

Nina säger så här om fortsättningen:

Eftersom jag skadade mig i januari och fick avbryta säsongen lite abrupt, så känner jag mig inte riktigt färdig med innebandyn än. Jag har tränat rehab sen dess och jag vill ha en morot för att bli fullt återställd i knäet. Målet är att bli så bra som möjligt igen och förhoppningsvis kunna spela till hösten. Avståndet till hallen är ingen nackdel i detta läget 😉

Tankar om lagbygget:

På de träningar jag vara med på så upplever jag truppen som väldigt målmedveten. De unga som blivit uppflyttade känns hungriga! Även gänget som är kvar sen förra året känns revanschsugna, vilket självklart bådar gott. Kompetensmässigt vet jag inte exakt vart alla ligger, men jag hoppas att vi på träningarna kan hjälpas åt att sträva åt samma håll och på så vis bli starkare som grupp än individuellt. Tror det är viktigt för alla att förstå olika roller och att vi kan nyttja detta på bästa sätt.

Om serien och möjligheten att nå en allsvensk kvalplats:

-Som sagt, laget känns revanschsuget. Nu flyttades både Floda och Pixbo upp, så jag tror att vi bör ha chans till kval. Men det krävs mycket från varje spelare och det börjar redan nu. Det är för sent att börja ladda i september. Rejält fokus på rätt saker från början, så kan detta gå vägen 😉