Sparbanken stöttar extra i Coronatider

162

Det är med stor glädje vi kan meddela att Sparbanken Alingsås går in och stöttar FBC Lerum med ett betydande extra bidrag till följd av Covid-19 pandemin. Föreningen har missat intäkter i och med inställt kvalspel samt inställda evenemang och camper.

– Att banken går in och stöttar ekonomiskt underlättar för verksamheten, säger FBC Lerums ordförande Pontus Larsson.

Sparbanksidén handlar om lokal förankring och i denna utsatta situation ställs verksamheter i föreningsliv och lokala näringslivet på sin spets.

– Vi är glada att kunna hjälpa ideella föreningar inom idrott och kultur med  tydlig fokus på ungdomsverksamhet som drabbats av intäktsbortfall i samband med corona, säger Klas Frisk, marknadschef på Sparabanken Alingsås.

Här kan du läsa mer om Sparbankshjälpen:
https://www.sparbankenalingsas.se/om-oss/sparbankshjalpen.html

FBC Lerum har dessutom tagit emot ett bidrag från RF för att minska skadan på verksamheten till följd av viruset. Föreningen monitorerar nu löpande hur kommande verksamheter ska genomföras och eventuella åtgärder kopplade till dem.